Happy New Year!!
02-01-2016  00:27
Hooooooooi allemaal!

Het heeft even mogen duren, maar daar ben ik dan eindelijk weer. En ja, helaas..ik had er weer een reden voor.
Simpelweg heeft het ziek zijn zich voortgezet en voel ik me nu al 4 weken niet goed, huisartsenbezoek afgelegd enzo.. Maar vooralsnog nog niet veel beter. Inmiddels ook mijn ribben "kapot" gehoest, waardoor ik megaveel pijn eraan heb. Hopelijk nu snel weer fit. Want het is wel leuk geweest.

Maar!!! Gelukkig 2016!!!!!! Ik hoop dat het voor ieder van jullie een enorm geweldig en fantastisch jaar gaat worden. Ik zelf heb er een heel goed gevoel bij. Ik kan mijn vinger er niet op leggen, maar het voelt goed. Hopelijk wordt het een mooi, gezond, gezellig, positief, leuk, liefdevol en heel gelukkig nieuw jaar. Hoe was jullie oud en nieuw?
Ik mocht zoals ieder jaar weer werken. Ik werk in de zorg en het is voor mij vaste prik om met de jaarwisseling te werken. Ik heb namelijk persoonlijk meer met kerst en vind het dan heel fijn om bij mijn familie te zijn. Met oud&nieuw zorg ik er dan voor dat mijn cliënten aan niets ontbreekt. En het was echt een gezellige avond! Lekker met elkaar gezeten, gelachen en tv gekeken. Met om 0:00 natuurlijk kijken naar ons vuurwerk. Helemaal leuk!
Dus als je vraagt wat ik vandaag heb gedaan? Niks! Mijn koppie en lichaam waren op. Dus heb lekker wat bijgeslapen, gezien deze nacht extreem kort was. (duty calls in de ochtend op werk he?)

   


Mooie avond gehad in elk geval. Naar 2016 kijk ik heel positief! Ik voel me goed en wil er een heel postief jaar van maken. Aan voornemens doe ik niet, omdat ik vind dat je die elke dag zou moeten kunnen maken en uitvoeren. Ik heb zelf wel wat doelen voor ogen, waaronder mijn weightloss journey natuurlijk. Het ziek zijn heeft er niet voor gezorgd dat ik hier voor 200% achter kon staan in December. Ik heb juist veeeeeel minder gegeten dan goed voor me was. En op dit moment zie ik met mijn ribben nog geen gelegenheid om te gaan sporten. Lopen en zitten doet immers al veel pijn.
Desondanks ben ik ervan overtuigd dat het me allemaal gaat lukken!

Nog een laatste dingetje voor ik mijn blog weer afsluit. Vorig jaar op 1 December ben ik voor mezelf mijn "Happiness experimentje" begonnen. Ik maakte 2 potten. Een ervan noemde ik "Happy Times" en de andere "Sad Times".
Waarom dit experimentje? Nou eigenlijk vond ik het wel mooi om te kijken hoeveel er in de potten zit na een jaar. Het ligt wat dat betreft snel in de aard van een mens om te zeggen; 'wat was dit een rotjaar'. Terwijl het juist de kunst is om ook van die hele kleine dingen te kunnen genieten. Dus ik ga hier nog een blog over schrijven. Want ik ben zeer benieuwd hoeveel briefjes er in welke pot zitten en wat ik dus in 2015 heb meegemaakt. Want er zullen ook vast een heleboel dingen zijn die ik al weer vergeten ben. Leuk!!! Ik kom er snel op terug.Tot snel! Groetjes, Viola