Maak het mooi!
09-06-2016  23:34

Heyy!

Al een poosje geleden geschreven. Ik weet dat mijn site nog geen hit is, maar ik ga toch weer eventjes iets schrijven.
Want sinds vorig jaar zomer ben ik steeds enthousiaster begonnen met Insta. Aan het begin probeerde ik er van alles mee, maar merkte ik dat het niet opviel. Tot ik meer moeite deed voor de foto én voor de presentatie van het eten.

Mijn allereerste foodpost poste ik op 29 Juli 2015
Het waren mijn "Tomberry's". Toen ik 1 like kreeg van iemand met al heel veel volgers vond ik dat best gaaf.


Maar mijn begin van Insta kende geen hoogwaardige foto's. Ik heb er al veel van verwijderd, maar er zijn ook een heleboel gebleven. Er is altijd immers een begin. Dit waren de eerste foto's :)

            
Kijk, de fotootjes tonen wel mijn eten, maar om te zeggen, woowwww dat ziet er lekker uit. Niet echt.

Langzaam aan merk ik dat ik steeds creatiever wordt en het ook écht leuk vind om mijn eten zo goed mogelijk te presenteren:

             

Buiten het feit dat ik het leuk vind om moeite te doen, ziet het er gewoon supergoed uit en inspireer ik daarmee anderen. Ennum.. Het smaakt écht stukken beter sinds ik nog meer moeite doe voor mijn eten. Want het lijkt of de smaakbeleving echt hangt aan een goed ogend plaatje. Je ziet niet voor niets sterrenkoks eerst kijken, dan ruiken en dan pas proeven. De zintuigen moeten geprikkeld worden. Buiten dat ik nu supermooie foto's maak smikkel ik 10 keer meer van mijn eten. Dus mooier maken doet deugd :-)

Dat wilde ik eventjes kwijt. Samen met de laatste favoriete plaatjes van de afgelopen tijd.

Tot snel!