Goals!
10-05-2016  23:59Hello!

Daar ben ik weer eens! Inmiddels is het bijna half Mei en kan ik zeggen dat ik wel écht een paar goede maanden bezig ben. Qua eten ben ik al zo om en bij een half jaar bezig. Ik heb mijn lifestyle omgegooid en ik ben gezonder en bewuster gaan eten.
Vanaf 14 Maart ben ik weer begonnen met sporten. Iets waar ik enorm naar uitkeek. Die knop is om. Ik voel me nu schuldig wanneer ik niet ga. Helaas deze week een enorme tegenvaller doordat ik mijn hoofd gigantisch hard heb gestoten en het beter is om eventjes de rem erop te zetten. Sporten komt wel weer. Qua eten blijf ik ook op mijn railsje. Ik ben trouwens ook keurig geweest, want ik heb met alle 'feestelijke dagen' niet enorm gek gedaan qua eten.
Ik kan wel zeggen dat ik trots op mezelf ben én daarbij vooral ook op het op dit moment behaalde resultaat. Ik schommel op dit moment op de -11 kilo! Dat betekent dat ik bijna op de helft van mijn Weightloss Journey ben.

Ik heb bovenin een foto toegevoegd. Links is een foto van 5 Mei. Ik pas weer oude broeken! Wat ben ik happy :-)
De foto's rechts is van een broek die ik in Januari nog droeg. Ik heb op de foto zelfs een broek eronder aan. Kun je nagaan hoe flubber hij zit. Zelf zie ik nog steeds niet mijn beoogde resultaat, maar aan mijn kleding zie ik wel degelijk verschil en maakt mijn hart een heel gelukkig sprongetje!
Ik ben zelfs zó happy, dat nu ik mijn oude kleding aan kan, dat ik na 2 jaar een full body foto heb gemaakt die ik ook nog heb bewaard. Omdat ik me dit keer niet vreselijk schaam. Eindelijk! En ik ben er nog niet hoor, want ik ben echt nog niet zelfverzekerd en tevreden, maar ik kan wel met een tevreden gevoel naar mezelf kijken en het hier nu tonen.Laatst schreef ik het volgende:

" * Personal Goals *

Ik moet dit toch even kwijt zo op deze Zaterdag. Iedereen heeft zo zijn doelen waar hij of zij naar toe werkt. Ik uiteraard ook. Vorig jaar na de zomer begon ik een stuk beter op te letten op mijn voeding. Omdat ik weer aan mijn voet werd geopereerd was sporten er niet bij.
Mijn doel was op dat moment een Healthy lifestyle met een balans dat ik ook af en toe buiten mijn boekje kan gaan.
Inmiddels kan ik zeggen dat dat behaald is. Daarbij ben ik sinds vorige maand weer gaan sporten. Iets waar ik supertrots op ben. Maar wat ik niet had gedacht en toch heb gedaan gisterenavond is hardlopen. En hoewel het nog niet aansluitend is of op 100% snelheid kan ik daar enorm trots op zijn!! Want ik heb nog altijd veel last van beide voeten (scherpe pijn en pijn bij het lopen). Ik had dus niet verwacht dat het nu al ging. Heel heel blij ben ik dat ik een soort interval heb kunnen doen (minuut lopen, minuut hardlopen). Trots!
Moraal van het verhaal: Jou kracht zit binnen in, alleen jij kunt dit eruit halen. "

Dit vond ik achteraf zo'n mooie motivator. Buiten dat ik vind dat je altijd en alleen voor jezelf doelen moet nastreven, vind ik ook dat je moet geloven in jezelf. Maar eigenlijk bovenal trots mag zijn dat je een doel hebt. Wees dus trots op die kleine stapjes, want er is nog nooit iets vanzelf gegaan. En elke stap is er een. En dan als laatste; ik lees vaak op instagram voorbijkomen 'de beste versie van jezelf'. Maar die beste versie ben je zelf al! Want er is er maar 1 van jou en die is uniek. Feel it! :)

Tot zover mijn blogje van vanavond. Tot snel weer.