Vakantie Portugal Enzo.. :)
24-11-2015  18:10Hoi allemaal,

Wat erg!! Ik heb gewoon weken niets geschreven op mijn blog. Ik ga heel hard proberen om in het nieuwe jaar te gaan knallen met de website. Op instagram ben ik inmiddels wel lekker bezig en druppelen er langzaamaan nieuwe volgers bij. Wat ik echt ontzettend gaaf en bijzonder vind. Dank jullie allemaal!!

Eerlijk gezegd is mijn 'echte journey' nog niet compleet. Want daarbij heb ik die 200% dedication nodig en heb ik het gewoonweg ook nodig om erbij te kunnen sporten. Vanwege de drie operaties aan mijn voeten is dat nog niet helemaal haalbaar. Dus het is nu vooral nog zoekende naar de balans tussen gezond en lekker eten. Ik heb zelf het idee dat dat best aardig gaat, maar ook daarin kan ik zeker nog wat stapjes maken!

Hoe dan ook, Portugal! Wat was dat nodig en wat was dat fantastisch. Van het noodweer was zeker genoeg te zien, maar voor mij een geluk dat het water verdwenen was. Want alles was begaanbaar en in het geval van Albufeira kwam na regen ècht zonneschijn. We hebben het gewoon 8 dagen lang rond de 22-24 graden gehad, heerlijke zonnige dagen. Zelfs wanneer we dachten dat het weer in het water viel, trok de lucht op wonderbaarlijke wijze open en was het de hele dag prachtig weer.
Buiten het prachtig mooie weer hebben we ook genoten van de Portugese hartelijkheid en het heerlijke eten. Genoten van het ontstressen, van de positieve vibes, van alles dat in balans was. Zelfs met mijn slechte longen en 2 voeten die in Nederland tegen stribbelen was het een genot om daar te zijn. Uren achter elkaar zwemmen (in best koud water), trapje op, trapje af, heuvel op, heuvel af. Eigenlijk was het allemaal prima te doen. Ik heb werkelijkwaar van alles genoten!! Behalve van de rit naar Faro Airport... Ik wilde niet naar huis. Ik kan me niet herinneren dat ik het ooit zo lastig vond om naar huis te gaan. Portugal zat al in mijn hart, maar nu helemaal.De dag na mijn voeten weer op Nederlandse bodem te hebben gezet heb ik er een drukke dag van gemaakt. Boodschappies, huisje gedaan en 1,5 uur bij mijn favoriete Bagels & Beans gezeten. Alleen, gewoon een bakkie koffie met een lekkere muffin. Heerlijk stilstaan bij de rust en een magazine. Het was goed om dit even te doen. Niets hoeven, maar mogen. Ik denk dat het goed is om dit vaker te doen!!

Wat doen jullie om jezelf af en toe eventjes weer terug te krijgen in de (ik noem het maar) "zen modus"? Ik ben benieuwd! 

Ik laat het er weer even bij. Dit keer hopelijk wel tot snel :)

Liefs,
Viola!

Noodweer..!!
03-11-2015  00:43

 

Hello Allemaal!

Wat is het toch heerlijk om vakantie te hebben. Pas als je echt een weekje vrij bent heb je pas door hoe hard je het nodig had. De eerste week was heerlijk en het mooiste is dat het wel leek alsof het 'weeeken' waren :-) Dan gaat je vakantie goed toch?! 

Waar ik me op dit moment stiekem zorgen om maak is mijn vakantie naar Portugal. Ik ga aanstaande Zondag naar Albufeira voor 8 dagen en misschien hebben een aantal van jullie het op het nieuws gezien.. Het is noodweer geweest. En dan niet eventjes een regenbuitje, maar hevig noodweer met code rood. Straten zijn volgestroomd, mensen geëvacueerd en sommige wegen zijn er weggeslagen. Behoorlijk heftig! Ik las, van iemand die er al 20 jaar woont, dat dit nog nooit zo hevig is geweest.  Nu is het zo dat het vanaf Woensdag rond de 24 graden wordt en ik ga ervan uit dat ze er hard voor gaan werken om de geleden schade te herstellen, maar toch... Spannende dagen. Eindelijk sinds 3 jaar echt weer weg en dan nu een beetje in de spanning of mijn vakantie niet letterlijk in het water loopt..

Anders een rubberbootje en mijn zuidwester mee? Hihi! Ik ga met mijn mams, we gaan er sowieso wat van maken hoor!! Voorlopig rest me nog bijna een week, dus lekker genieten hier!

Tot snel,
Viola