AH Basis voor Smoothie (2)
21-04-2016  23:12

    

En daar was mijn tweede test! De AH basis voor smoothie, versie: Sinaasappel, mango, pastinaak, banaan en pompoen.
Eerlijk? Alleen voor de kleur zou je het toch al doen? Wat een vrolijke zonnige smoothie is dit. Parasolletje erin en klaar zou je denken.
Ook dit vind ik écht weer een aanwinst. Dat hij zoet zou zijn kon ik al raden, maar had geen idee welke smaak deze combi eigenlijk zou leveren. Vergeleken bij de Groene basis voor smoothie variant heeft deze smoothie meer structuur en op de een of andere manier lijkt het voor mij ook of hij daarom een stuk voedzamer is en meer vult. Verder is hij lekker fris en fruitig. Ik rate hem weer op een 8!

Ik vind de AH basis super voor de momenten wanneer ik minder tijd heb om een verse smoothie te maken. En daarbij is de smoothie lekker koel doordat ik hem bevroren in de blender gooi. Goed idee dus om in de zomer sorbetijs mee te draaien :-)

 

AH Basis voor Smoothies (1)
21-04-2016  23:03

    

Even een klein review'tje. De AH Basis voor Smoothies.
Ik moet zeggen, het liefste maak ik smoothies met vers fruit. Dat is immers toch ook voedzamer en gezonder.
Maar er zijn uitzonderingen op de regel. Je hebt bijvoorbeeld in de winter geen aardbeitjes en aardbeitjes maken mij toch wel erg gelukkig.
Dus ik heb zeker diepvriesfruit in mijn diepvries, duhh! ;-)
Anyhow, sinds kort heeft de Albert Heijn "Basis voor Smoothies" in het assortiment. Dat pakje riep achter zijn ruitje dattie een keer mee moest, dus hop! In het mandje.

Een paar dagen later gooide ik vol enthousiasme 1/3 van het doosje in mijn blender en voegde ik sinaasappelsap toe. En eerlijk? Deze Basis is heerlijk! Ik probeerde de variant: Banaan, mango, citroengras en boerenkool. Deze is zeker aan te raden en ik vind het handig dat ik nu een combi-smoothie kan maken wanneer ik haast heb en geen tijd heb op fruit te schillen etc.

Ik vind het verbazend hoe heerlijk zoet deze smoothie is. Ergens is dat natuurlijk logisch, omdat er banaan en mango inzit. Maar als je boerenkool ziet staan heb je in eerste instantie toch hele andere verwachtingen. Ik vind het écht een feestje voor als ik even wat minder tijd heb om een verse smoothie te maken. Aanrader dus! Als ik een cijfer van 1-10 mag geven? Een dikke 8!

Nu heb ik een andere variant nog in de vriezer: Basis voor Smoothie; Mango, pompoen, banaan en pastinaak. Zeer benieuwd. Wanneer ik deze heb geprobeerd zal ik hem zeker even 'reviewen'.